Események

06 Dec
A Debreceni Egyetem 18 éve indította útjára központi beiskolázási rendezvényét, a DExpo-t, melyen a pályaválasztás előtt álló diákok, szüleik és pedagógusok számára nyílt napok keretében mutatja be képzési kínálatát, valamint mindazokat a szolgáltatásokat és lehetőségeket, amelyek a Debreceni Egyetemre felvételiző tanulókra várnak. 2023-ban első alkalommal a DExpo Nyíregyházára is ellátogat, ahol szintén minden információt megkaphatnak az érdeklődők a Debrecen
01 Dec
A megújuló tanárképzés címmel rendez szakmai tanácskozást állami és egyházi fenntartású intézmények fenntartói és intézményvezetői, igazgatói és tanárszakos hallgatók részvételével a Debreceni Egyetem Tanárképzési Központja.
01 Dec
A Hatvani István Szakkollégium december 1-én rendezi meg Őszi Tudományos Hallgatói Konferenciáját a hagyományokhoz híven az MTA Debreceni Területi Bizottság Székházában.
30 Nov
Ötven éve végezte el az első magyarországi vitrectomiát Alberth Béla professzor, a Debreceni Egyetem Szemklinika egykori igazgatója. Az évforduló alkalmából a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Szemészeti Tanszéke és a Klinikai Központ Szemklinikája ünnepi tudományos ülést szervez, majd azt követően átadják az új vitreoretinális műtőt.